COVID-19 ne afectează pe toți, dar cel mai mult pe copiii săraci.

Donează acum

Noutăți

 • Expert economic: „Îmbunătățirea cadrului de funcționare, prestare a serviciilor pentru copiii cu dizabilități severe este crucială pentru incluziunea acestora”
  Unele servicii necesare copiilor cu dizabilități severe lipsesc, altele sunt bine reglementate, dar nu funcționează, întrucât nu ajung să fie implementate în modul corespunzător. Deseori, atunci când se depistează careva deficiențe în obținerea rezultatelor, se dorește să se intervină cu schimbări în legislație sau alte acte de reglementare. De fapt, în cele mai multe cazuri, nu legislația e problema, dar mecanismele de implementare, inclusiv planificarea, monitorizarea și evaluarea rezultatelor.
 • 225 de oameni au alergat pentru ca sute de copii să meargă bine echipați la școală
  Pentru al patrulea an consecutiv, echipa Run for Children s-a mobilizat în numele copiilor dezavantajați din țara noastră. Nici pandemia nu ne-a putut împiedica să batem un nou record - 225 de participanți, alergători individuali și corporativi, s-au înscris în cursa caritabilă "Provocarea 2.7" -  copii independenți de sărăcie.
 • O mână de ajutor pentru școlarizarea a 270 de copii
  Numărul total al copiilor în țara noastră este de 670 000 (fără regiunea transnistreană), anunță Biroul Național de Statistică. Conform aceleiași surse din anii precedenți, fiecare al optulea copil era afectat de sărăcie. Care este oare situația acum pe timp de pandemie? Oficial nu avem date, dar realitatea pare a fi una dură de tot.
 • Provocarea Run for Children 2.7 – o nouă acțiune pentru susținerea a 270 de copii
    Anual, în luna septembrie CCF Moldova, mobiliza alergători profesioniști, dar și pasionați de un mod activ de viață într-o echipă numită Run for Children. Scopul echipei de alergători este de a colecta bani pentru a susține copii cu care lucrează organizația. Anul trecut 155 de alergători (persoane individuale și companii cu echipe corporative) s-au […]
 •  
 • Valentina Nafornița, Soprană Opera de Stat din Viena, Patron CCF/HHC Moldova

  „Mă simt onorată și privilegiată în același timp să fiu patronul organizației CCF Moldova (copil, comunitate, familie) reprezentant al fundației Hope and Homes for Children din Marea Britanie. Susțin valorile promovate de ei, mă gândesc cu drag la miile de copii din Moldova care nu se pot bucura de o casă și o familie. De departe, pot să fiu cu gândul lângă ei. De aproape – susțin programele de sprijin și ajutor familial ale organizației CCF/HHC Moldova. Prin ei, pot și eu contribui la fericirea și viitorul țării mele. Sunt fericită că pot fi parte a muncii lor, să le împărtășesc valorile și prin eforturile noastre comune să schimbăm copilăria țării.”

   

MODALITĂȚI DE IMPLICARE ȘI DONAȚII

Donează prin cardul bancar

Donează prin SMS sau APEL

Donații PayPal

Redirecționează 2%

Dăruiește-ți ziua de naștere

Donează constant și fii Patronul nostru!

Vino la evenimentele noastre