07 octombrie 2017

30% donate la fiecare păpușă personalizată, marca Lidia Nafornița

 

Ne este drag să oferim speranță. Apreciem fiecare inițiativă care vine în sprijinul copiilor care au nevoie de noi. Un nou exemplu în acest sens vine din partea Lidiei Nafornița, designer-ul care creează păpuși inedite, cu detalii unice.

Mai nou, comandând o păpușă handmade marca Lidia Nafornița, o primești personalizată, cu numele destinatarului.

Tuturor ne place să primim și să oferim cadouri. Întotdeauna vrem ceva deosebit pentru oameni speciali, dar de foarte multe ori căutările ne sunt zădarnice, iar ceea ce găsim gravitează spre banal și repetitiv.

Azi, la un click distanță, găsești cadoul original, cu suflet, cu o amprentă specială care va crea amintiri pentru toată viața. Păpușile confecționate de Lidia Nafornița sunt darul potrivit pentru diferite ocazii: nașterea unui bebeluș, întemeierea unei noi familii, cadoul de casă nouă și vor transmite dragostea Dvs. pentru cel căruia îi faceți acest cadou.

Dar, avem o veste și mai bună – dacă procurați oricare din păpușile Lidiei în perioada 5 octombrie – 25 decembrie,  30% din costul fiecărei păpuși vor fi direcționați către  CCF Moldova pentru programele de sprijin și ajutor familial.

Astfel, păpușile vor face fericiți un număr dublu de copii – cei care primesc direct cadoul, dar și cei susținuți de către CCF Moldova.

La finalul campaniei vom publica un raport succint despre acțiunile realizate cu ajutorul Dvs. și al păpușilor. Grăbiți-vă să oferiți daruri pentru apropiați și speranțe pentru copiii în așteptarea căldurii familiale.

Dacă aveți o aniversare, o nuntă, un botez în familie sau vreți să umpleți sacul Moșului în preajma Crăciunului, contactați-o aici pe Lidiapentru detalii.

Acțiunea este valabilă până în data de 25 decembrie 2017.