25 aprilie 2019

LACTIS și INLAC cu grijă față de copii

Cultura implicării sociale devine tot mai răspândită în țara noastră. Aceste parteneriate oferă oportunități de implicare întregii comunități.

CCF/HHC Moldova a lansat în Săptămâna Mare, în premieră, alături de LACTIS și INLAC o campanie în sprijinul copiilor dezavantajați social – “Împreună aducem copilăria acasă”.

În perioada 22 aprilie – 18 mai, la procurarea produselor LACTIS și INLAC cu marcaj special, oferi o șansă copiilor de a crește alături de cei dragi. Sărăcia și condițiile sociale în care trăiesc îi expun riscului de a ajunge la orfelinat.
Companiile pun accent nu doar pe calitatea produselor, dar și pe calitatea vieții sociale, acum, prin acțiuni comune contribuim la bunăstarea fiecărui copil.
Toate produsele participante în campanie: iaurturile în asortiment, crema de brânză, brânza proaspătă de vaci, untul și brânză topită, sunt fabricate cu utilaje moderne, iar rețetele sunt elaborate de tehnologi străini sau de cei locali, școliți în permanență la cei mai mari producători de lactate din străinătate.

În ajunul Sărbătorilor Pascale, cumpără LACTIS și INLAC, pentru că la ei găsești 100% produse naturale și plus la toate ai și o oportunitate de a contribui la bunul mers al societății.

LACTIS este una dintre cele mai vechi întreprinderi de comercializare a laptelui în R. Moldova care își bucură cumpărătorii deja de 68 de ani cu produse proaspete, făcute din materie primă excelentă.

Banii adunați la sfârșitul campaniei vor ajunge direct la familiile aflate în dificultate și ai căror copii din acest motiv riscă să ajungă separați de familii.

Lista punctelor de vânzare:

CC Moldmart, bd. Moscovei 9 (Râșcani), Chișinău
CC Soiuz, str. A. Russo 1 (Râșcani), Chișinău
CC Atlantic, str. Armeneasca 51A (Centru), Chișinău
CC Budapest, bd. Dacia 16/1 (Botanica), Chișinău
CC Varna, str. Decebal 63 (Botanica), Chișinău
CC Palmira, bd. Dacia 44 (Botanica), Chișinău
CC Testemițeanu, str. N. Testemițeanu 29/7 (Malina Mică), Chișinău
Magazin de firmă Lactis, str. Pușkin 51, Bălți.