29 decembrie 2020

77 000 de lei pentru #700minuni

 

În ajunul sărbătorilor de iarnă, pe 27 decembrie s-a încheiat Maratonul Minunilor.

Timp de douăzeci de zile, 7-27 decembrie, 54 de alergători grupați în echipe a câte trei, au realizat cel mai de suflet MARATON, din dorința de a aduce minuni pentru 700 de copii. Pe tot parcursul acestei perioade, prin donațiile alergătorilor, susținătorilor și oamenilor generoși, care cred în munca CCF Moldova, am reușit să colectăm 77 047 de lei. Cu acești bani vom ajuta în următoarele luni copiii afectați de sărăcie, să crească acasă, lângă părinții lor, dar vom și readuce în medii familiale pe cei care deja au ajuns în orfelinate.

 

18 echipe participante

Cele 18 echipe care s-au înscris cu mare drag în cursa bunătății au reușit să acumuleze un total de 13 858 km. Toți alergătorii și-au dedicat pașii și generozitatea în numele copiilor vulenaribili din țară, dar au fost destul de ingenioși, atunci când și-au pus nume echipelor lor:

#MelciCodobelci  #Чудесабывают #CaSveVaRa  #Totulesteposibil  #Frumoasasibestiile   #Incognito   #FormațiaFrozenMămăligaRun  #Dacii   #spețaghenții   #Nifnifnafnafsinufnuf   #ПатамуштаМыБанда   #VinatorideVeverite   #TreiCaidelaRasarit  #Spiridușii_de_Crăciun  #Criuleni_700minuni  #Run_for_Life   #MAIB_Activ_la_superlativ  #MușchetariiSuperlati

Clasamentul primelor 7 echipe

Așa cum fiecare competiție presupune și un clasament, primele 7 echipe care au acumulat cei 700 km pentru #700minuni, au fost premiate de partenerii evenimentului: Chateau Vartely Winery, AZART Outlet, Avante Moldova, Fourchette și Garmin Moldova, care le vor răsplăti efortul colosal, făcut în numele copiilor.

Pe podiumul virtual au urcat #Criuleni_700minuni #Dacii #Run_for_Life #Чудесабывают #MelciCodobelci  #Frumoasasibestiile #MușchetariiSuperlati

Acțiunea sportivă #700minuni a fost o inițiativă a Ambasadorului CCF Moldova, Iulian Bercu, care alături de minunata comunitate RunMoldova s-au mobilizat frumos la începutul acestei ierni, deoarece încă mai cred în minuni.

Cu siguranță, acest decembrie va rămâne o amintire dragă pentru toți participanții la Maraton, iar pentru copii o realitate mult mai frumoasă și visuri împlinite.