20 noiembrie 2016

Bijuterii în ajutor pentru copii

 

Creaţiile ei au îngenuncheat Parisul, au cucerit Ţara Soarelui Răsare şi America, iar în Moldova aduce mereu noile tendințe a acesti arte.

Poeta și designerul Lorina Bălteanu s-a dedicat bijuteriei handmade, fiind acum 7 ani pionier al acestei arte. Plină de inspirație și pasiune a organizat expoziții unicat la care au tins să ajungă iubitorii de frumos din diferite colțuri ale lumii.

Despre frumos și gesturi nobile vorbim și astăzi, momentul în care lansăm spre licitație aceste lucrări manuale din materiale pe cat de naturale, pe atat de sofisticate: margele din nisip, perle, petre naturale,  fire de aur si argint.

Aici poți achiziționa cadoul perfect, nu dai greș, pentru un Crăciun inspirat, dăruit cu drag unei femei adevărate. Grăbește-te acțiune valabilă până în data de 5 decembrie 2016.

Detalii și înformații la tel 069519729. Bonus – livrarea gratuită.

Acțiunea poartă un caracter caritabil, e bine să știi că de fapt nu comercializezi această bijuterie sofisticată, dar donezi pentru ca Daria, Dinu, Corina, Olesea și mezina de 4 ani Sveta să poată crește alături de unicul lor părinte, care este TATA, în propria căsuță.

Fiecare gest contează, de asemenea poți dona aici .Împreună facem parte din povestea lor de Crăciun, ai un rol extrem de important!