22 decembrie 2016

Colind de Crăciun cu Franzeluța

 

Astăzi, 22 decembrie 2016, lansăm o năuă campanie socială „Colind de Crăciun cu Franzeluța”. Astfel pînă în 22 ianuarie 2017, la procurarea fiecarui produs marcat cu stikerul campaniei, contribui cu 1 lei  în susținerea celor mai vulnerabili copii, care riscă separarea de familiile lor.

Campania este inițiată de CCF/HHC Moldova în parteneriat cu cel mai mare combinat de panificație din țară “Franzeluţa” S.A. Ne-am gândit că ți-ai dori să faci o faptă bună atunci cînd mergi după cozonac și alte copturi tradiționale pentru sărbători, de aceea acum o poți face cu aceste produse marca Franzeluța. Trebuie să știi că sunt foarte mulți copii care au nevoie de tine, pentru a aduce siguranță și stabilitate în familiil lor.

Sistemul de protecție a copilului se confruntă, în fiecare an, în sezonul rece cu o creștere semnificativă a numărului de copii pe care asistenții sociali sunt nevoiți să-i ia de lângă familiile lor din cauza frigului și a sărăciei și să-i plaseze în internate și case de copii. Cu mare regret, sărăcia curmă multe copilării trimițându-i în internate, unde sunt lipsiți, privați de dragoste, afecțiune și identitate, chiar dacă le oferă o masă caldă și un acoperiș deasupra capului.

Prin procurarea produsului special de sărbătoare, fiecare cumpărător contribuie financiar la programul de prevenție a abandonului, a separării de familie, desfășurat de CCF/HHC Moldova.