04 mai 2020

Devino Patron CCF Moldova. Te invităm în comunitatea faptelor care schimbă lumea.

                                                                                                            ”E nevoie de o comunitate pentru a crește un copil.”

 

Pandemia provocată de Covid-19 a izolat omenirea și ne-a impus noi reguli de viață. Criza secolului ne-a îndemnat să căutăm noi oportunități de dezvoltare. Deși ne este tare dor să ne revedem în cadrul evenimentelor organizate în numele copiilor vulnerabili din țară, primim, acceptăm și ne bucurăm de zâmbetele și căldura prietenilor noștri în formă digitală. Online-ul ne servește tuturor, un mediu prin care regăsim oportunitățile. Azi, toti trăim cu spreranța că totul va fi bine, însă sunt lucruri care vor avea efecte dramatice, și anume numărul copiilor și familiilor sărace va crește exponențial. E suficient să aruncăm o privire în jur și să descoperim suferință, necaz și îngrijorări. Acum, mai mult ca oricând, e nevoie de solidaritate, pentru a-i salva, încuraja și reda speranța. Avem nevoie de sprijinul tău ca să putem ajuta copiii să rămână alături de părinții lor, iar acestia să le asigure necesarul pentru viață. Situația actuală nu poate continua la nesfârșit, dar unitatea și generozitatea noastră, da! Doar așa vom învinge și ne vom crea lumea în care vrem să trăim fiecare. Lumea în care oricare copil va trăi în dragoste și protecția familiei, siguranță, iar zâmbetele lor vor fi dovada copilăriei fericite.

 

Ce este patreon?

Pentru asociația noastră, Copil, Comunitate, Familie, patreonul este o comunitate care investește în viitor. Modalitatea de ajutor care ți-o propunem este la un clic distanță – www.patreon.com/ccfmoldova. E un mecanism care ne va oferi durabilitate și sustenabilitate. Devii un membru activ al societatii, iar noi vom avea grijă ca efortul tău să fie răsplătit: vei primi conținut exclusiv, actualizări din culisele muncii noastre, vei fi primul care va cunoaște realizările și provăcările, ele tot fac parte din schimbare. Investiția în societatea de mâine e un efort pe care nu-l putem face singuri, avem nevoie de susținători și prieteni.

 

Cum să devii patronul asociației Copil, Comunitate, Familie?

”E nevoie de o comunitate pentru a crește un copil”, dacă și tu crezi exact ca noi, atunci te încurajăm să devii patronul CCF Moldova. Contribuția ta lunară îți va aduce cele mai plăcute recompense emoționale.

Analizează cele 4 oferte și gândește-te la cât ești dispus să renunți lunar pentru starea ta de bine, dar și pentru o stare de și mai bine pentru zeci și sute de copii, în timp.

 

 

 

 

                       

Purple Heart Patron

  • Ești primul care afli noutățile noastre, printr-un newsletter adresat exclusiv celor mai apropiați susținători;
  • Cu suportul tău, viața copiilor din familii vulnerabile devine mai bună.

Blue Heart Patron

  • Ești primul care afli noutățile noastre, printr-un newsletter adresat exclusiv celor mai apropiați susținători;
  • Vom ține cont să te informăm trimestrial printr-un raport financiar. Trebuie să știi ce facem cu banul tău!
  • Îți vom bucura ochii și inima cu cărți poștale personalizate, pictate de copiii din programele CCF Moldova. Copii pe care-i susții!
  • La fel îți oferim opțiunea de a vizita copiii cu care lucrăm. Vizite în toată țara, acolo unde suntem prezenți.

 

Silver Heart Patron

Toate beneficiile enumerate mai sus, plus:

  • Așa cum ești generos, vei primi 1 bilet la cel mai mare eveniment anual, marca CCF Moldova – Gala Generozității;
  • Vei avea parte, de o sesiune de autografe și poze cu patronul organizației, Valentina Nafornița, după concertul Gala Generozității.

 

Golden Heart Patron

Membrii acestui abonament primesc toate beneficiile de la Blue și Silver Heart, plus:

  • Un bilet adițional la Gala Generozității (două în total);
  • Îți vom oferi o invitație pentru 2 persoane la evenimentele private, dedicate în exclusivitate partenerilor finanțatori ai CCF Moldova, Seara muzicală, organizată de două ori pe an, în locații inedite.

 

Sperăm că astfel suntem și mai aproape de fiecare dintre voi, cei care doriți să ne sprijiniți munca și visul.