02 octombrie 2018

Echipa Run for Children a adunat 110 000 de lei

 

  • Banii au fost acumulați de cei 122 de alergători care au făcut parte din echipa #RunforChildren pe 30 septembrie la Maratonul Internațional Chișinău. Ei au îmbrăcat tricouri albastre și au alergat în susținerea cauzei CCF/HHC Moldova: sprijinirea familiilor foarte sărace pentru a-și putea crește copiii acasă în loc să fie trimiși la orfelinate.

Echipa #RunforChildren a participat la Maratonul Internațional Chișinău – cel mai mare eveniment de curse de alergare organizat de către Sporter.md, care a adunat 18 000 de participanți. Din ei, 122 de oameni au alergat pentru cauza CCF/HHC și ne-au ajutat să colectăm bani pentru a susține 14 copii și cele 3 familii ale lor. Fondurile acumulate de alergători urmează să fie direcționate către 3 familii din programul de prevenție, pentru a-i ajuta să se conecteze la rețeaua de apă și să le reparăm locuințele.

14 galantomi – fundraiseri au susținut și au promovat, timp de 3 luni, în mod dezinteresat și generos, cauza noastră pe http://ccf_hhc.galantom.ro/ – au acceptat misiunea să alerge, să colecteze bani și să mobilizeze pe alții să se alăture echipei #RunforChildren. Este vorba de jurnalistul și maratonistul internațional, Iulian Bercu și echipa sa EcoRun, actrițe, jurnaliste și prezentatori TV, Daniela Ciocanu, Dana Ciobanu, Olesea Sveclă, Leanca Grițcan, coreografa Irina Slobodeaniuc, persoane publice, bloggeri și formatori de opinii, cum ar fi Anastasia Saratura, Lucia Aprodu, Nata Eu, Jenny Kauffman, precum și oamenii de afaceri Rodica Dodica, Ilona Belous și Alexandru Munteanu.

Mai multe companii au participat cu echipa de alergători din rândul angajaților, donând în sprijinul acestor 3 familii. În acest sens, avem susținerea Rikipal, Xerox, Lee Cooper, Clubul Rotary Chișinău Cosmopolitan, Fundația Felicia, Endava,  Purcari Wines, Radisson Blu Leogrand Hotel, Digital Park, Amdaris, Shopping Malldova, Donaris Vienna Insurance Group. Angajații acestor companii au participat cu entuziasm la antrenamentele profesioniste organizate dis-de-dimineață sau seara după serviciu, precum și la o Paella Party organizată cu o zi înainte de cursă, pentru a le furniza alergătorilor doza recomandată de carbohidrați.

De asemenea, apreciem susținerea partenerilor: Romstal, Rozmarin Café, Kentford, Agrici Wine, Clubul Sportiv “Galata”, apa – OM, Orhei-Vit, Sporter.md și Verde-Viu.