10 noiembrie 2016

’’Îndulcește viața unui copil’’

Campanie socială dedicată prevenirii separării copiilor de familii.

Sistemul de protecție a copilului se confruntă, în fiecare an, în sezonul rece cu o creștere semnificativă a numărului de copii pe care asistenții sociali sunt nevoiți să-i ia de lângă familiile lor din cauza frigului și a sărăciei și să-i plaseze în internate și case de copii. Cu mare regret, sărăcia curmă multe copilării trimițându-i în internate, unde sunt lipsiți, privați de dragoste, afecțiune și identitate, chiar dacă le este oferită o masă caldă și un acoperiș deasupra capului. Cu siguranță toți ne dorim o viitoare societate puternică, dar cum va fi depinde de noi astăzi, de acțiunile noastre pentru copii.

Prin campania ’’Îndulcește viața unui copil’’ care se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 16 decembrie 2016 oricine poate savura un desert delicios, fin și în același timp cremos ’’Fondant de ciocolată’’ la restaurantul hotelului Jolly Alon, prin care va contribui cu 30 lei pentru programul de prevenție CCF/HHC Moldova.

Până la moment peste 1300 copii au fost salvați, grație acestui program, de a se despărți de familiile lor și de a nu intra în ciclul nesfârșit al instituționalizării.

Vă invităm, în deosebi, în această perioadă să vă delectați poftele cu desertul, Fondant de ciocolată, pentru a contribui la sporirea bunătății și a unei vieți cu gust intens, asemenea desertului, pentru fiecare copil.

Ulterior în data de 16 decembrie vom încheia campania printr-un eveniment absolut nou pentru publicul chișinăuean cu o invitată specială. Urmează detalii.