24 decembrie 2019

Kaufland și CCF/ HHC Moldova au donat peste 50 de mii de litri de apă grădinițelor din Chișinău

În perioada 13 noiembrie – 10 decembrie 2019, Kaufland Moldova a organizat o campanie promoțională în magazinele Kaufland Botanica și Kaufland Ciocana, din Chișinău. Astfel, cumpărătorii au avut posibilitatea să își suplinească rezervele de apă pentru casă, dar și să contribuie la o cauză nobilă – mai multă apă bună pentru copiii din grădinițele din Chișinău.

În cadrul campaniei, realizată în parteneriat cu CCF/ HHC Moldova și Primăria Municipiului Chișinău, datorită implicării cumpărătorilor și cu contribuția Kaufland Moldova, au fost colectați peste 50 de mii de litri de apă îmbuteliată, care va fi donată la 25 de grădinițe din capitală.

“Ne bucurăm că oamenii care își fac cumpărăturile la magazinele Kaufland nu au rămas indiferenți apelului nostru la implicare. Pe lângă oferta convenabilă, fiecare din noi care s-a alăturat campaniei, a contribuit la un scop nobil, ca pe mesele micuților din grădinițele din Chișinău să fie mai multă apă bună. Astfel de campanii promoționale cu scop caritabil sunt o obișnuință pentru Kaufland, prin aceste acțiuni, care reflectă valorile companiei, vrem să contribuim la binele comunității în care lucrăm”, a menționat Cristina Aramă, PR Manager, Kaufland Moldova.

 CCF/ HHC Moldova este un partener de încredere, care împreună cu Kaufland Moldova, în 2019 a realizat mai multe proiecte de responsabilitate socială. Și de această dată, CCF/ HHC Moldova s-a implicat, contribuind ca apa bună să ajungă în grădinițele din Chișinău.

„Apa nu este un lux, este o necesitate vitală. Accesul la apă este un drept fundamental al omului. Este un subiect de importanță majoră, mai ales atunci când vorbim despre copii. Prin această campanie, Kaufland a reușit să adune 50 de tone de apă și va răspunde pentru o perioadă la necesitățile copiilor din cele 25 de unități de învățământ din mun. Chișinău. Iar noi CCF/HHC Moldova, fiind o organizație pentru protecția drepturilor copiilor, ne bucurăm mult de această grijă orientată către cei mici”, a afirmat Liliana Rotaru, președinte CCF/ HHC Moldova.

Mecanica campaniei a fost una simplă, orice cumpărător care achiziționa trei sticle de apă, primea gratuit încă trei sticle identice, iar Kaufland Moldova contribuia din stocul său cu încă trei sticle de apă pentru donație. Astfel, fiecare grădiniță din cele 25, care vor beneficia de donații, vor avea apă bună pentru o lună de zile.

„Pentru Primăria mun. Chișinău, acesta este primul proiect realizat în parteneriat cu Kaufland. Ne propunem și în viitor să continuăm șirul parteneriatelor frumoase. Mulțumim Kaufland și CCF/HHC Moldova pentru această inițiativă nobilă”, a menționat dna Angela Cutasevici, vice-primarul Municipiului Chișinău.

Campania a fost realizată în parteneriat CCF/ HHC Moldova și Primăria Municipiului Chișinău și a avut loc în perioada 13 noiembrie – 10 decembrie 2019, în magazinele Kaufland din Chișinău, amplasate în sectorul Botanica, pe strada Decebal 99/2 și în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 25/1.