07 iunie 2021

La cea de-a 2-a ediție a campaniei „Povești de-acasă”, am adunat 40 644 de lei

 

 

Timp de 2 săptămâni (15 mai-1 iunie), am citit povești, în fiecare seară.

Cea de-a doua ediție a campaniei „Povești de-acasă”, inițiată alături de jurnalista TV, Ilinca Avram, s-a încheiat. 18 protagoniști, care cred în misiunea noastră, ne-au adus în case, seară de seară, bunătatea și lumea lui „a fost odată ca niciodată”, iar noi le mulțumim pentru implicare:

Gloria Gorceag, Sorin Balanel, Ludmila Adamciuc, Dumitru Sliusarenco, Mirela Urușciuc, Igor Hîncu, Lucia Gariuc, Tudor Ceban, Diana Voevuțki, Oxana Greadcenco, Xenia Piciughin, Claudia Partole, Felicia Sîrbu, Lili Lozan, Olga Țăpordei, Valentina Nafornița, Maia Sandu.

Campania a culminat frumos, pe 1 iunie, de Ziua Copiilor, când am avut onoarea să ascultăm povestea de seară, citită de însăși Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Datorită oamenilor buni, a fost colectată suma de 20 322 de lei, iar Victoriabank, partenerul organizației, a dublat suma. Drept rezultat, 40 644 de lei vin în sprijinul muncii noastre pentru a susține copiii să crească ACASĂ. Reamintim că în acest an avem de ajutat 700 de copii, iar asta o putem realiza doar datorită generozității susținătorilor și prietenilor noștri.

 

 

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat pentru a crea această poveste frumoasă.În primul rând, protagoniștilor care au acceptat provocarea noastră să citească povești. Iar un mare mulțumesc îl adresez partenerului nostru, Victoriabank, pentru că dublează fiecare donație pe care ați făcut-o voi, oamenii care s-au implicat, care au crezut și cred în această poveste, și cred în misiunea CCF Moldova. Mulțumim că ați fost alături de noi și vă așteptăm și la ediția de anul viitor„, a menționat Ilinca Avram, inițiatoarea campaniei „Povești de-acasă”.

Cu fiecare poveste, suntem tot mai aproape de a oferi copiilor săraci o viață mai bună, alături de părinții lor.  Iar datorită eforturilor comune, reușim de fiecare dată să schimbăm lumea spre bine.

În încheierea campaniei aducem și noi sincere mulțumiri Ilincăi Avram, dar neapărat și fiecărui protagonist, susținător, prieten și donator. De asemenea, puteți oricând să reascultați poveștile, accesând pagina noastră de Facebook sau Instagram.