12 octombrie 2016

O Conferința internațională – Sistemul de Protecție a Copilului 0-3 ani

 

Ce: Conferința internațională ”Experienţe naţionale şi regionale de reformare a sistemului rezidenţial pentru copiii 0-3 ani”.

Cine: CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie și partenerul său Hope and Homes for Children Marea Britanie, în parteneriat cu Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, cu susținerea financiară a Fundației Oak și Fundației Postcode Suedia.

Când/Unde: 20-21 octombrie 2016, în Chișinău, ora 10.00 la Hotelul ”Codru” (str. 31 August 1989, nr. 127).

Invităm jurnaliștii la deschiderea oficială a Conferinței, care va avea loc joi, 20 octombrie, ora 10.00. Totodată, reprezentanții mass media sunt invitați la ‚media corner’, unde vor fi prezentate cazuri și povești ale copiilor și familiilor lor, vineri în sesiunea 9.00-10.00.

Vă așteptăm cu drag!

Evenimentul va întruni circa 80 de profesioniști în domeniul protecției sociale, educației, sănătății; reprezentanți ai APC, APL, organizații internaționale și locale. Obiectivele Conferinței sunt de a prezenta procesele şi rezultatele reformei instituțiilor pentru copii de vârstă fragedă; identificarea etapelor ulterioare; oportunitățile de colaborare a diferitor sectoare, discutarea soluțiilor de depășire a provocărilor etc.

Totodată, conferinţa va crea o platformă de reconfirmare a angajamentelor autorităţilor de a duce până la capăt reforma şi de a implementa plenar Strategia pentru protecţia copilului pentru anii 2014-2020 şi Planul de Acţiuni 2016-2020.

Vă așteptăm cu drag!