16 decembrie 2019

Parteneriat strategic între Mary Kay Moldova și CCF Moldova

Un acord de colaborare în sprijinul copiilor din programele CCF/HHC Moldova a fost semnat, în aceste zile, cu Mary Kay Moldova. Compania va susține, până la finele anului 2023, programul de sprijin familial, sporind eforturile organizației de a fortifica mediul familial, ca fiecare copil să se bucure de dragoste, armonie și protecție părintească.

CCF Moldova și compania Mary Kay Moldova anunță încheierea unui parteneriat strategic pentru trei ani, prin care vom oferi asistență și susținere familiilor defavorizate, pentru depășirea dificultăților și prevenirea abandonului copiilor. Sprijinul companiei va fi oferit prin intermediul acțiunilor de responsabilitate socială, valori care se răgăsesc în cultura organizațională.

La rândul său, organizația CCF Moldova reprezintă în țara noastră fundația Hope and Homes for Children, care este unul dintre liderii globali în procesul de dezinstituționalizare și reformare a sistemului de protecție a copilului. Programele organizației urmăresc înlocuirea sistemului instituționalizat cu unul bazat pe conceptul familial, prin reintegrarea în familie, prevenirea separării de familie sau plasarea în asistență parentală profesionistă. În baza parteneriatului încheiat cu Mary Kay Moldova, compania vine în sprijinul celor mai dezavantajați copii.

Anual, CCF Moldova lucrează direct cu cca 400 copii, pentru a le oferi siguranța unui cămin familial și respectarea drepturilor conform prevederilor legale naționale și internaționale. De asemenea, CCF Moldova oferă alternative reale și inovatoare care corespund nevoilor individuale ale familiilor și copiilor.