23 aprilie 2019

Prima Serată Muzicală

Suntem onorați, astăzi, să vă povestim despre prima Serată Muzicală care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la reședința Excelenței Sale, dl Daniel Ioniță, Ambasadorul României în R. Moldova, și doamnei Lavinia-Cătălina Ioniță. Programul artistic, care a fost o frumoasă simbioză între clasic și modern, cuprinzând creații ale lui J.S. Bach și George Enescu, a fost oferit de violonista Rusanda Panfili. Rusanda a selectat cu atenție pentru această seară fiecare piesă muzicală. Toate au delectat publicul și au avut tangențe cu scopul reuniunii și misiunii CCF/HHC Moldova. Printre cei prezenți au fost reprezentanții mediului de afaceri din Moldova și România, parteneri și prieteni CCF/HHC Moldova.

În deschidere, Excelența Sa dl Daniel Ioniță a subliniat cât de importantă este susținerea copiilor și a familiilor lor care se află în imposibilitatea de a-și apăra drepturile:

„De ce am făcut această serată și de ce am îmbrățișat, din prima, această idee? Este pentru că eu cred că oamenii de afaceri nu doar prin businessul pe care îl dezvoltă, dar și prin contribuția lor la bunul mers al societății, sunt exemple care trebuie să fie urmate. Sunt exemple pentru faptul că îi ajută pe cei care nu se pot ajuta. Trebuie să lăsăm ceva și pentru ceilalți, care sunt cu siguranță mai năpăstuiți și mai neputincioși decât noi.”

Apreciem deschiderea și implicarea personală în această acțiune a dlui Ambasador și a dnei Ioniță care ne-au oferit o seară deosebită într-o ambianță rafinată.

”Excelența Sa, domnul Ambasador Ioniță și doamna Lavinia-Cătălina Ioniță au transformat, vineri seara, ospitalitatea în artă, iar invitata de onoare, Rusanda Panfili ne-a reamintit, că, fără muzică, viața ar fi o greșeală (Nietzsche). Unii dintre cei mai apropiați prieteni și parteneri ai CCF/HHC Moldova, au fost invitați la reședința Ambasadorului României pentru o serată muzicală și câteva ore de socializare, acompaniate de vinurile Purcari.Le mulțumim gazdelor, invitatei speciale și tuturor partenerilor. Sperăm ca această seară să fie un început de tradiție”, a declarat Liliana Rotaru, președinte CCF/HHC Moldova.