15 noiembrie 2021

Soprana Valentina Nafornița, violonista Rusanda Panfili, pianistul Marcel Lazăr și mezzo-soprana Lilia Istrati vor urca în acest an pe scena Galei Generozității 2021

În data de 3 decembrie, la Sala cu Orgă din Chișinău, va avea loc cea de-a opta ediție a Galei Generozității, eveniment organizat de CCF Moldova (Copil, Comunitate, Familie) și Patroana organizației, Valentina Nafornița, în sprijinul copiilor aflați în situație de vulnerabilitate din Moldova. Și ediția din acest an reunește artiști importanți, aducând pe scena Sălii cu Orgă muzica clasică, voci și talente apreciate în întreaga lume. Pentru o seară, la Chișinău se unesc artiștii care încântă cel mai select public din întreaga Europa și nu doar. Între spectacolele din Milano (Italia), Luasanne (Elveția), Paris și Versailles (Franța) Valentina Nafornița, vine la Chișinău. Se implică mereu cu dăruire pentru tot ce înseamnă bunăstarea copiilor. Știe cât de mult înseamnă FAMILIA pentru fiecare copil și ce ar însemna destrămarea acestui univers, care pentru copiii afectați de sărăcie, rămâne unica speranță și certitudine.

Pe afișul evenimentului se regăsesc doi instrumentiști de top, prieteni ai misiunii CCF Moldova, care revin de la Viena pentru Gala Generozității, dăruindu-și inspirația și performanța, violonista Rusanda Panfili și pianistul Marcel Lazăr. Iar pentru prima dată la acest eveniment participă mezzo-soprana Lilia Istrati, artista calificată în finala prestigiosului concurs Operalia 2021 The World Opera Competition. În acest an, ne bucurăm să anunțăm că alți doi prieteni și susținători ai CCF Moldova, vor fi alături pentru a prezenta concertul, poveștile de viață a copiilor și invitații speciali ai serii –  Gabi Marcu și Aura Revenco.

În contextul pandemiei de coronavirus, concertul se va desfășura în conformitate cu toate cerințele autorităților publice cu competențe în domeniu. Numărul de locuri este limitat, iar accesul va fi permis doar în baza certificatelor de vaccinare sau un test PCR negativ la Codiv-19.

Biletele la concert AICI.

Tradiționala licitație, în acest an, va avea loc într-un nou format și anume online. Timp de o săptămână, persoanele care își doresc să ofere un sprijin special programelor CCF Moldova, vor avea posibilitatea să se înregistreze pe un site special, iar în data de 2 decembrie, Vlad Babenco comisarul de licitații de la cea mai mare casă de licitații din București, va oferi o întâlnire online pentru adjudecarea ofertelor.

„Anul acesta depășim numărul de 6 500 de copii, pe care i-am susținut și ajutat direct pentru o transformare pozitivă. Am putut realiza aceasta cu sprijinul oamenilor care cred în valoarea Familiei, fiind alături de noi în diverse roluri de prieteni, donatori, susținători sau voluntari.  Nu ne oprim doar la acțiunile de caritate, mergem mult mai profund și contribuim la schimbarea de sistem în domeniul social. Multe lucruri bune s-au realizat de-a lungul anilor, dar încă suntem departe de a anunța reforme finalizate. Tocmai din acest motiv, vom continua să facem apel la solidaritate și umanitate, niciun copil nu poartă vina mediului în care trăiește, iar fiecare dintre noi poate face un pic mai mult, pentru copiii și familiile care rămân singuri”  Tatiana Codreanu, coordonator comunicare și fundraising CCF Moldova.

*Stimați reprezentanți ai mass media, rămânem deschiși pentru dezvoltarea parteneriatelor în susținerea și promovarea evenimentului Gala Generozității, și vom rămâne recunoscători pentru mediatizarea acestuia și a spotului social.