31 martie 2016

Vanishing Dinner Party 2016 s-a încheiat

 

Astăzi 31 martie închiem campania Vanishing Dinner Party 2016.

Timp de o lună și jumătate au fost organizate 10 cine de caritate cu scopul de a procura 5 patruri supraetajate pentru 10 copii reîntorși din internate în familiile lor.

În momentul lansării campaniei întrebam:

  • E, oare, prea mult să speri la un somn bun și odihnitor?
  • E, oare, prea mult să te bucuri că ai un loc doar al tău?
  • E, oare, prea mult să te culci și să te trezești cu poftă de viață și cu energie multă?
  • E, oare, un pat propriu un lux? Un drept? Un  standard minim de trai?

Finalul campaniei anuale Vanishing Dinner Party, a rezultat cu succese impresionante și cu oameni generoși, implicați, iar atitudinea și acțiunile lor au subliniat că întâi de toate ’’E un drept și un standard minim de trai’’ pentru fiecare copil.

Numărul organizatorilor s-a dovedit a fi nici mai mult, nici mai puțin decât 10. Au fost seri frumoase, cu revederea celor dragi, dar și legarea noilor prietenii. Toate acestea au contribuit la acumularea sumei de 33 730 lei,  bani care urmează să ofere un pat propriu celor 10 eroi ai campaniei din acest an. De acum acesta nu va doar un vis în sine, ci propriul loc pentru visare.

În următoarele zile vom ajunge în cele cinci familii și ne vom bucura împreună de aceast frumos rezultat. Mulțumim fiecărui participant, fiecărui organizator și partener a campaniei Vanishing Dinner Party 2016.

Tradiția Vanishing Dinner Pary a ajuns în acest an la cea de a 4-a ediție și va continua în fiecare primăvară, contribuind la bunăstarea celor mai  vulnerabili copii.