Portret personalizat de Valeria Duca

 

Dacă vrei sa fii cucerit de propriul portret, ca și renumitul actor Gerard Butler, atunci e cazul să te lași pictat de tânăra pictoriță, Valeria Duca, originară din R. Moldova, dar stabilită în Marea Britanie. Ea îți va transpune chipul într-un portret inedit pe pânză. Valeria trăiește din și prin artă. „Arta îmi oferă posibilitatea de a avea o conexiune specială cu cei pe care îi pictez, iar plăcerea e deosebită când și oamenii sunt deosebiți.” Tablourile create de Valeria Duca au fost expuse în întreaga Europă, inclusiv la prestigioasa Bienală de la Veneția. De asemenea, anul trecut, Valeria a fost selectată să-și expună lucrările în cadrul expoziției anuale ale singurei și celei mai importante societăți de artă din Marea Britanie, care prezintă lucrări realizate doar în ulei- Institutul Regal al Pictorilor de ulei din Londra. Pictorița este apreciată la nivel mondial pentru lucrările sale abstracte și pentru paleta de culori folosită.

„Elixirul Dragostei” în interpretarea Valentinei Nafornița

 

Valentina Nafornița oferă, pentru iunie 2020, o invitație pentru 2 persoane la spectacolul magic „Elixirul Dragostei”, de Gaetano Donizetti, care se va ține la Opera din Lausanne, Elveția. Acolo aveți șansa să o admirați pe soprană în toată splendoarea ei, ea interpretând rolul Adinei. Multe amintiri frumoase o leagă pe Valentina de acest oraș de vis și abia așteaptă să se reîntoarcă pe scena faimoasei clădiri, construită în 1871. Pe lângă arhitectura elegantă a orașului Lausanne, veţi descoperi și capodopera plină de culoare și umor alături de distribuția internațională a soliștilor.

Ie tradițională și personalizată de Valentina Vidrașcu

 

De cât timp visai să porți o ie marca Valentina Vidrașcu? Doar acum ai șansa să te alegi cu una care să-ți poarte și numele. Ținutele ei sunt apreciate la nivel internațional. Având o dragoste nemărginită pentru patrimoniul cultural românesc, în special pentru costumul tradițional, Valentina a reușit să valorifice cu bun-simț și bun-gust IA ROMÂNEASCĂ, așa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum. Această piesă vestimentară cu accente tradiționale, dar transpuse în modernitate, ar putea deveni piesa de rezistență din garderoba personală. Elementele decorative sunt realizate prin tehnici tradiționale (broderie, ţesut, croşetat, goblen), dar şi prin procedee moderne şi inedite, cum ar fi imprimeul digital.

“Este piesa principală, piesa-cult din portul popular, care conferă celei care o poartă o grație şi eleganță deosebită”, afirmă Valentina Vidrașcu.

 

O evadare din mediul urban

 

 

Ia o pauză de la cotidian și vino să petreci o zi întreagă împreună cu oamenii dragi, descoperind frumusețea Nistrului! Toți tânjim după experiențe inedite care să ne conecteze cu natura, ca mai apoi să ne întoarcem cu energie la treburile noastre și să avem ce ne aminti. Ce ziceți de o zi petrecută pe apele Nistrului, vâslind și ascultând șoaptele apei? Ia-ți colegii și prietenii cu tine și hai la explorat! Cine a făcut măcar o dată kayaking, se îndrăgostește imediat de această activitate recreațională. Acum aveți șansa să redescoperiți frumusețea plaiurilor noastre cu kayakingtours.md. Tot ce aveți nevoie să luați cu voi este buna dispoziție. Va fi o experiență unică, în care veți avea ocazia să vă sincronizați, să vă descoperiți prietenii în condiții neobișnuite și să vă reîncărcați bateriile cu o gură de aer curat!

Experiența este prevăzută pentru 20 de persoane, fie un team-building calitativ, fie familia mare. Copiii de la 3 la 15 ani beneficiază gratuit de acest serviciu, dacă ambii părinți fac parte din echipă.

Lasă jălea și hai la atelier!

 

Sunteți în căutarea unei idei de cadou pentru copilul Dvs. și nu mai știți cum să-l surprindeți în era digitală? Ei bine, avem o propunere tentantă. Acum se oferă posibilitatea să-l ajutați să descopere o nouă lume, cea a decorurilor pentru casă, mai ales în ajunul Sărbătorilor de iarnă. Una dintre cele mai creative meșterițe din Moldova de lucruri hand-made, Olga Holban, îl invită pe copilul tău și gașca lui de prieteni (maximum 3 persoane), în perioada decembrie – ianuarie, la ea în atelier pentru a ajuta inspirația lor să ia forme. În atelier vor face cunoștință cu lumea decorului, cum se pregătesc, se prelucrează și se asortează toate elementele necesare pentru a crea o „operă” personală.
Garantat se vor bucura de cea mai amuzantă și creativă experiență, dar cel mai important lucru e că se vor bucura de timpul petrecut alături de cei mai buni prieteni.
Rezultatul va fi cu siguranță unul spectaculos.

Să înceapă magia Crăciunului!

Compoziție legendară de la Purcari

 

Șase ediții de colecție al celebrului cupaj Negru de Purcari (2010; 2011; 2012; 2013; 2014; 2015) – „cartea de vizită” a R. Moldova au fost selectate cu grijă pentru această licitație. Sunt vinuri ce nu le întâlnești zi de zi, dar pe care vei vrea să le bei zi de zi. Negru de Purcari este un vin legendar cu zeci de medalii în palmares obținute la cele mai importante concursuri mondiale. Prima medalie obţinută în anul 1878 la Expoziţia Internaţională din Paris. Negru de Purcari 2015 a primit titlul de cel mai bun vin moldovenesc (Best of Show Moldova Red) la concursul internaţional Mundus Vini 2019. Captivează prin eleganţa şi nobleţea sa, în a cărei compoziţie intră doar cei mai buni struguri culeși și selecționați manual: Cabernet Sauvignon, Saperavi şi Rară Neagră, ale căror arome se completează reciproc pentru a da naştere unei palete aromatice absolut splendide, perfect structurată şi echilibrată. Strugurii sunt selecţionaţi şi recoltaţi manual, urmând apoi vinificarea prin metoda tradiţională. Sortimentul este maturat în barrique franțuzesc din lemn de stejar timp de 18 luni, timp suficient pentru a-şi definitiva pe deplin personalitatea hipnotizantă. Rețeta nu se schimbă cu timpul: Purcari rămâne Purcari. Din 1827.

Vă îndemnăm să descoperiți farmecul acestor vinuri, care vin frumos îmbrățișate într-o cutie elegantă de stejar cadou.

Fii Robinson Crusoe de Moldova!

 

V-a trecut vreodată prin cap să trăiți o aventură de 2 zile cu kayakul și să „naufragiați” peste noapte pe o insulă în mijlocul râului Nistru? Să îți creezi propriul traseu pe apă cu peisaje nemaipomenite, apoi dimineața să te trezești scăldat de razele soarelui, pe un petic de pământ înconjurat de bătrânul Nistru și să admiri ceața ușoară de la orizont? Dacă da, atunci ia-ți oamenii dragi ție și hai în căutarea emoțiilor și senzațiilor noi. Vei petrece 2 zile de neuitat, în care ai șansa să îți reanimezi relația ta cu natura și cu tot ce înseamnă autentic.

Lotul este oferit de kayakingtours.md și este prevăzut pentru 4 persoane.

Participă la competiția miliardarilor!

 

Happy Tour îți oferă o experiență de neuitat. Pe 28 martie 2020 ai șansa să fii spectatorul celei mai scumpe curse de cai din lume, și anume Dubai World Cup. Totul a început în 1981, când șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, supranumit și Regele Cailor și-a cumpărat prima herghelie de cai pursânge din Marea Britanie. O pasiune imensă pentru cabaline a devenit o afacere profitabilă. Nicio altă cursă nu atrage atâta lume și nu oferă atâta prestigiu învingătorului ca acest eveniment hipic. Este cea mai dificilă cursă la nivel mondial. Premiile totale la această ediție se ridică la amețitoarea sumă de 35 de milioane de dolari.

Pentru completarea experienței, ai asigurată o noapte de cazare la un hotel de 5*.

Iar dacă te întrebi cum ajungi acolo, cea mai bună companie aeriană din lume, Turkish Airlines, te duce și aduce absolut gratuit, în confort și siguranță maximă la această destinație, în business class.