Istorii de succes

Istorii de succes

Încredere sporită în Serviciul de Intervenție Timpurie

A crescut cererea pentru serviciile de intervenție timpurie la Bălți. Abordarea individuală și complexă, recomandările medicilor de profil sporesc încrederea părinților și îi încurajează să solicite ajutorul specialiștilor.

Istorii de succes

Toți grămăjoară lângă părinții lor

O casă de un albastru senin a devenit locul stabil de trai a unei familii numeroase care a fost dur încercată de soartă. Prin 2015, în timp ce munceau cu ziua prin sat, casa lor a fost mistuită de flăcări.

Istorii de succes

O călătorie către auz

Le-am fost alături si cu sprijin material, astfel în urma evenimentului SEARA AVENTURILOR alături de Iulian Bercu, o acțiune nouă marca CCF/HHC Moldova, au fost colectați 11 650 de lei.

Istorii de succes

Încredere într-un viitor mai bun

Pe Maria și fetița sa Lidia, le-am cunoscut în primăvara lui 2018, aflându-se în Centrul Maternal din Anenii Noi. Au ajuns aici cu suportul asistentului social din localitate pentru a se preveni un eventual abandon.

Istorii de succes

Eroina copilelor ei

Femeia care a trecut prin multe provocări grele, dar care astăzi, după doi ani, a renăscut și se declară pilonul important al familiei. Își crește singură fetele și îngrijește de tatăl bolnav.

Istorii de succes

Împreună spunem nu orfelinatelor

Maria a rămas orfană de mamă la doar 4 ani, respectiv a ajuns într-un orfelinat, deoarece tatăl ei era un

Istorii de succes

O schimbare mult așteptată

Proiectul “Acasă”  atrage noi susținători. Sensibilizată de situația a 4 frați care locuiesc doar cu mama lor, Mariana Dahan a adus schimbarea mult așteptată în familia Olari

Istorii de succes

6 copii fericiți la casa lor

E prima dată când își lucrează grădina și îngrijesc locuința fără frica că vor fi alungați. Cu sprijinul Fundației Sturza, le-am procurat o căsuță.

Istorii de succes

Nichita a părăsit casa de copii

Pe Nichita l-am cunoscut în anul 2016, avea numai 3 luni, se afla într-o casă de copii, singur și înstrăinat de dragostea părintească.

Istorii de succes

Evadat din tăcere

Boris are 8 ani. Până acum doi ani a trăit într-o lume a tăcerii. S-a născut cu hipoacuzie neurosenzorială profundă. Nu-și auzea mama…

Abonează-ți inima la fapte bune, devino patreonul CCF Moldova