Christmas Jumper Day

 

“Nimeni nu a devenit niciodată sărac dăruind.”
Anne Frank

An de an, ne dorim să fim cât mai aproape de oamenii dornici de a ajuta și de copiii care au nevoie de susținerea noastră. Sperăm să vă surprindă plăcut noua provocare și să ne adunăm cât mai multă lume bună împreună. Ne extindem activitatea de strângere de fonduri prin diversificarea evenimentelor filantropice.

În cei 16 de ani de activitate, Copil, Comunitate, Familie a dezvoltat constant mecanisme de colectare de resurse financiare, care să aducă lumea mai aproape de nevoile copiilor din medii dezavantajate social, mai aproape de a le dărui un viitor mai bun, prosper și sigur.

 

Anul ăsta ne-am propus să aducem în țară o tradiție nouă – Christmas Jumper Day. Este o acțiune distractivă, dar cu rezultate tare frumoase pentru diverse cauze sociale. Așa că te provocăm pe tine, gașca ta de prieteni sau echipa în care lucrezi să te alături nouă! Acesta este și un prilej fain de a organiza un team-building memorabil, chiar și pe timpul pandemiei.

Nu contează unde vă aflați, alegeți o zi anume în perioada 10-20 decembrie și tot ce trebuie să faceți este să îmbrăcați cel mai haios și îndrăzneț pulover de sezon, sau diverse accesorii tematice, acompaniate de multă voie bună, și să donați 100 de lei. Dar dacă te lasă inima, poți dona și mai mult.

 

Fiind cu gândul și la protecția naturii, vă sugerăm să dați curs liber imaginației. Nu e neapărat să vă cumpărați un pulover nou, dar puteți fi și ingenioși, de exemplu:

• un pulover banal din dulap poate deveni „crăciunesc”, dacă îl împodobiți un pic
• puteți chiar și coace pulovere comestibile (prăjituri, torturi, biscuiți) și să le savurați cu familia sau colegii
• animalul de companie ar putea îmbrăca straie de sărbătoare
• tricoul de la sport ar putea deveni feeric, atunci când faci mișcare.

Suntem încrezători că forța binelui și creativitatea fiecăruia vor da naștere unor adevărate povești reale de aceste Sărbători.

Împreună facem lumea mai bună cu un pulover și un zâmbet.

Pentru mai multe detalii, scrieți-ne pe contact@ccfmoldova.org