Oferim și primim în inimi Crăciunul!

 

Deja a devenit o tradiție ca în ajunul sărbătorilor de iarnă să vă oferim posibilitatea de a contribui la bunăstarea copiilor afectați de sărăcie, mai ales în contextul actual. Cu toate că vom celebra cu totul diferit în acest an magia Crăciunului și a Revelionului, cu siguranță vom fi cu gândul la cei dragi, parteneri și colegi. Vă propunem 6 modele noi de felicitări tematice, care cu siguranță vor transmite căldura și emoțiile Dvs. către destinatari, iar copiilor din programele CCF Moldova – fericirea de a crește acasă alături de părinți.
Ce poate fi mai potrivit pentru un Crăciun magic?

Alegeți unul dintre modele, după care după care să ne comunicați mesajul pe care doriți să-l transmiteți, logo-ul (în cazul companiilor) și, în final, numărul de cărți poștale solicitat. Cu o donație de 40 de lei per felicitare, ajutați un copil să rămână alături de familia sa.

Desenele au fost realizate de 3 copii – Sănduța (5 ani), Felicia (15 ani) și Marinela (15 ani), care au decis să-și doneze lucrările în susținerea copiilor pe care CCF/HHC Moldova îi va ajuta fie să revină ACASĂ, fie să rămână alături de cei dragi.

 

Cerbul
« 1 de 6 »

 

De asemenea, sunt disponibile și 4 modele de anul trecut.

 

Card1
« 1 de 4 »

 

Pentru mai multe detalii, scrieți-ne pe contact@ccfmoldova.org