Run for Children

 

 

Fii mai mult decât un simplu alergător: fii un EROU!

Echipa Run for Children a luat naștere din dorința de a extinde eforturile locale de fundraising și awareness ale CCF/HHC Moldova. Invităm cât mai mulți doritori să se alăture susținerii misiunii noastre să închidem internatele și casele de copii și să susținem familiile – ’’O casă și o familie pentru fiecare copil’’. Propunem noi modalități de sprijin al programelor noastre, noi acțiuni prin care oamenii – sportivi pasionați sau începători, sponsori, parteneri, voluntari, promotori ai drepturilor copilului, susținători– să se alăture echipei.

Suntem la a doua ediție Run for Children din cadrul Maratonului Internațional Chișinău (acesta fiind la a patra ediție). Fiecare susținător, donator alergător individual sau cei susținuți de companii colectează bani pentru a ajuta 13 copii din 3 familii să rămână alături de părinții lor și cei dragi. Câte 20 000 lei sunt necesari pentru fiecare caz, bani care ne vor ajuta să le refacem locuințele avariate și să îi conectăm la apă.

Mai mult despre fiecare familie citiți aici

 

Fii un erou pentru acești copii!

Alege cursa care ți se potrivește:

  • Maraton 42 km
  • Semimaraton 21 km
  • Cursa de 10 km
  • Cursa de 5 km
  • Fun Run

Înscrie-te în Run for Children Teamhttps://ccfmoldova.org/vbdonations/en/run-for-children/

În scurt timp din momentul înscrierii vei primi informații despre beneficii și participare, precum și sfaturi pentru strângerea de fonduri.