Run for Children

 

 

Fii mai mult decât un simplu alergător: fii un EROU!

Echipa Run for Children a luat naștere din dorința de a extinde eforturile locale de fundraising și awareness ale CCF/HHC Moldova. Invităm cât mai mulți doritori să se alăture susținerii misiunii noastre să închidem internatele și casele de copii și să susținem familiile – ’’O casă și o familie pentru fiecare copil’’. Propunem noi modalități de sprijin al programelor noastre, noi acțiuni prin care oamenii – sportivi pasionați sau începători, sponsori, parteneri, voluntari, promotori ai drepturilor copilului, susținători– să se alăture echipei.

Suntem la a treia ediție Run for Children din cadrul Maratonului Internațional Chișinău (acesta fiind la a cincea ediție), organizat de sporter.md. Fiecare susținător, donator alergător individual sau cei susținuți de companii colectează bani pentru a ajuta micuții abandonați sau plasați în orfelinate să revină în brațele unei familii. Peste 1000 de copii mai rămân captivi în instituții reci și depersonalizate, pentru care suntem în identificarea celor mai viabile și optime soluții, alături de parteneri reprezentanți ai statului, colegi din ONG-uri, parteneri finanțatori, dar și de fiecare susținător individual. În mare parte sunt copiii de vârstă fragedă, grupuri de frați, dar și copii cu nevoi speciale de grad mediu și sever, pentru care avem nevoie de servicii familiale cum ar fi – asistență parentală profesionistă specializată. Vom continua să identificăm pentru ficare copil cel mai sigur și protejat mediu familial, unde să primească esențialul – afecțiune, grijă și atenție!
Din practica celor 15 ani de activitate, reîntoarcerea unui copil în mediu familial ne costă în mediu 490 de euro. În acest an, cu banii adunați de echipa Run For Children vom schimba noi destine.

Mai mult despre copii deja reîntorși în familii citiți aici

 

Fii un erou pentru acești copii!

Alege cursa care ți se potrivește:

  • Maraton 42 km
  • Semimaraton 21 km
  • Cursa de 10 km
  • Cursa de 5 km
  • Fun Run

Înscrie-te în Run for Children Teamhttps://ccfmoldova.org/vbdonations/en/run-for-children/

În scurt timp din momentul înscrierii vei primi informații despre beneficii și participare, precum și sfaturi pentru strângerea de fonduri.