SEARA AVENTURILOR

La finalul lui martie, am dat startul la o serie de evenimente marca CCF/HHC Moldova – SEARA AVENTURILOR alături de Ambasadorul Run for Children, Iulian Bercu. Evenimentul este dedicat aventurilor și cauzei organizației noastre – O casă și o familie pentru fiecare copil. Prima ediție a fost un succes, numărul locurilor disponibile completându-se în doar câteva ore. În jur de 50 de persoane au venit la depănatul amintirilor a 3 vorbitori, care nu au ezitat să-și împărtășească una dintre experiențele care i-am marcat cel mai mult.
Într-o atmosferă degajată, Eugeniu Dedov, Ana Cazacu și Iulian Bercu au povestit captivant despre aventurile lor, condimentate cu elemente noi, necunoscute publicului de până acum. De asemenea vorbitorii au oferit sfaturi și recomandări pentru interesații de competiții similare.
Ultramaratonistul Eugeniu Dedov ne-a purtat spre prima lui glorie pe asfaltul din Kiev de la Selftranscedence 12&24h 2016. O cursă ce a marcat inițierea lui în cursele lungi și dure. Ceea ce îl motivează cel mai mult pe sportiv sunt cauzele nobile care îl fac să uite de durere.
Prima doamnă de fier din Moldova, Ana Cazacu, ne-a dezvăluit dedesubturile triatlonului de la Ironman Tallinn 2018. Succesul i-l datorează partenerei sale fidele, bicicleta Aurora, cu care vorbea și cânta atunci când era epuizată.
Ambasadorul Run for Children, Iulian Bercu, ne-a împărtășit, în maniera sa unică, câte un pic din mai multe experiențe din palmaresul lui bogat de curse.
Evenimentul a culminat cu o licitație a obiectelor oferite de însuși speakerii serii, de care îi leagă amintiri unice, dar renunță la ele pentru fapte nobile, și cu un concurs al surprizelor – Happy Envelopes.

Vrem ca această acțiune să devină o tradiție, iar fiecare ediție să vină cu noi eroi și noi surprize pentru participanți.