Vanishing Dinner Party

Petrecerile sunt o modalitate foarte bună de a comunica cu prietenii și de a face o faptă deosebit de bună pentru copii. Iată de ce în anul 2013, am lansat și în Moldova o modalitate de petrecere diferită de cele existente – Vanishing Dinner Party. Este o practică britanică, dar care devine o tradiție și în țara noastră, pe lîngă faptul că este modalitate plăcută de a lua masa cu persoanele dragi, aduce beneficii sociale copiilor din programele noastre, prin faptul că fiecare aduce o contribuţie financiară în sumă de 200 lei.

Cum ar fi posibil să se strângă bani prin intermediul unei cine?
Pentru început o persoană invită şase prieteni/cunoscuţi la ea acasă, pentru o cină. Apoi fiecare dintre cele șase persoane invit alte cinci persoane la cină (+30 persoane)

* Cei 30, invită fiecare câte patru (+120 persoane)
* Cei 120 fiecare invită apoi trei (+360 persoane)
* Cei 360 fiecare invită apoi două (+720 persoane)
* Cei 720 fiecare invită apoi unul (+1440 persoane)

Acțiunea se desfășoară pe parcursul a 1-2 luni, iar rezultatele le puteți urmări pe site și pe pagina noastră de facebook.

În timpul întîlnirilor la cină aflați informații actualizate despre situația copiilor din Moldova, precum și cazuri de succes, altele ce necesită încă ajutor. Orice participare e importantă.

Te așteptăm în clubul nostru Vanishing Dinner Party detalii și informații: tatiana.codreanu@ccfmoldova.org sau la 022 24 32 26