Fundraising

Munca noastră nu ar fi posibilă fără susținerea unor oameni generoși. Grație parteneriatelor internaționale și locale, am transformat destinele a peste 4980 de copii. Unii dintre ei au fost reîntorși în familii, alții salvați de la instituționalizare prin programele noastre de prevenție. Astfel, am reușit să închidem 10 internate, iar alte 3 sunt în proces de lucru.  Și numărul continuă să crească, iar parteneriatele să se desfășoare cu succes.

Pe lângă modalitățile de DONAȚIE în susținerea copiilor lipsiți de grija părintească, te îndemnăm să te implici și participi la acțiunile sociale inedite și unice demarate de noi. Aici poți afla mai mult despre cele trei tipuri de evenimente tradiționale, desfășurate anual. Urmărindu-ne la Noutăți vei afla și despre alte acțiuni în care consideri că te-ai regăsi.

Mulțumim că sunteți cu noi și ne ajutați să schimbăm viața copiilor din Moldova.

Run for Children

Evenimente

 • Gala Generozității
  În fiecare an CCF/HHC Moldova alături de Patronul nostru – Valentina Nafornița, celebrează Generozitatea printr-un eveniment social Gala Generozității.
 • Vanishing Dinner Party
  Petrecerile sunt o modalitate foarte bună de a comunica cu prietenii și de a face o faptă deosebit de bună pentru copii. Iată de ce acum patru ani, am lansat și în Moldova...
 • Run for Children
  Echipa Run for Children a luat naștere din dorința de a extinde eforturile locale de fundraising și awareness ale CCF/HHC Moldova.
 • Proiectul ACASĂ
  La gazdă, în chirie, la neamuri, pe drumuri, într-un cuvânt - prin străini – cam asta e soarta multor familii, de cele mai multe ori mame singure, unica bogăție a cărora sunt copiii lor.
 • SEARA AVENTURILOR
  Am dat startul la o serie de evenimente marca CCF/HHC Moldova - SEARA AVENTURILOR alături de Ambasadorul Run for Children, Iulian Bercu. Evenimentul este dedicat aventurilor și cauzei organizației noastre - O casă și o familie pentru fiecare copil.

Redirecționează 2% din impozitul pe venit în susținerea copiilor

În fiecare an, tu alegi unde vrei să ajungă banul tău, cu 2% din impozitul tău pe venit din anul anterior poți contribui la cauza CCF Moldova. 

Ai libertatea să decizi, dar nu uita că termenul de depunere a declarației fiscale este până în data de 30 aprilie a anului curent.

Împreună oferim șansa fiecărui copil de a crește într-un mediu familial sigur și protejat. Copilăria ne rămâne în memorie ca cea mai frumoasă perioadă a vieții, cu lipsuri materiale sau fără, cu greutăți sau fără- rămâne totuși perioada în care am fost lipsiți de griji și ne-am bucurat de libertate, atenție și grijă lângă cei dragi.

Poți să redirecționezi 2% din impozitul pe venitul și să ne ajuți să oferim o copilărie ACASĂ, fiecărui copil!

O procedură care, chiar dacă îți răpește un pic de timp, îți oferă transparență și încrederea că banul tău contează și face diferența în viața unui copil.

Ce trebuie să faci: completează formularele CET 15 (câmpul M2) și CET 18 (câmpul M1) – declarațiile persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit, la orice Serviciu Fiscal de Stat, indiferent de domiciliul contribuabilului. Declarațiile pot fi completate atât pe suport de hârtie, cât şi în mod electronic dacă sunteți posesorii semnăturii electronice. La rubrica FACULTATIVĂ (ultima din formular) – Desemnarea procentuală, selectați M2 sau M1 și introduceți codul fiscal CCF Moldova 1011620001828.

Autoritățile responsabile vor transfera banii pe contul organizației noastre CCF Moldova, iar noi te vom informa unde ajunge donația ta, aici www.ccfmoldova.org precum și în rapoartele anuale.

Îți mulțumim anticipat și sperăm că împărtășim aceleași valori care urmăresc bunăstarea copiilor și fortificarea modelului de familie.