Proiectul ”Incluziunea copiilor cu dificultăți de auz în învățământul general”

 

 

 • Despre proiect

  În perioada iunie 2018 – mai 2019, organizația CCF Moldova susținută financiar de Ambasada Finlandei la București,  va realiza proiectul ”Incluziunea copiilor cu dificultăți de auz în învățământul general” .

 • O ușă spre lumea sunetelor

  O ușă spre lumea sunetului – asta încercăm să creăm pentru 26 de copii cu surditate din 14 raioane. Cu unii lucrăm din 2016, alți copii au fost referiți de specialiști chiar în vara lui 2018.

 • Amabasada Finlandei - 3 coloana

  Sumar pentru 3a coloana.

Proiectul ”Suport pentru incluziunea educațională a copiilor cu dizabilități severe din raionul Sângerei”

 • Despre proiect

  Proiectul ”Suport pentru incluziunea educațională a copiilor cu dizabilități severe din raionul Sângerei” vine în sprijinul Programului de Dezvoltare a Educației Incluzive 2011-2020 și Codul Educației, potrivit cărora toți copiii trebuie să aibă acces la educație

 • Live-stream

  Unele dizabilități grave sunt mai greu de diagnosticat. Iată de ce pentru a nu pierde ani prețioși din viața copilului cu nevoi speciale, vă invităm la discuția on-line în care specialiștii ne vor ghida la ce servicii putem apela pentru a accelera acest proces și a ne concentra pe reabilitarea copilului.

 • Testimoniale

  Actorii implicați în incluziunea educațională a copiilor cu dizabilități severe își expun părerea referitor la cât de important este să le oferi acestor copii sprijin și să îi încurajezi. Incluziunea presupune acceptare, încadrare și toleranță.