Mihail Dogotari, bariton Wiener Staatsoper, Vienna și reprezentant special CCF și HHC Moldova

 

Suntem onorați să vi-l prezentăm pe Baritonul Mihail Dogotari, susținător și reprezentant special CCF și HHC Moldova.

Mihail Dogotari s-a născut în Moldova, iar succesul i-a zâmbit frumos și l-a ghidat spre renumita scenă a artei selecte – Opera de Stat din Viena și nu numai, performanța sa a fost aclamată atât în Europa cât și în întreaga lume.

În 2012 Mihail Dogotari a cunoscut organizația noastră, de atunci am continuat să împărtășim aceeași valoare – „dragostea familială pentru fiecare copil”.

„Am descoperit asociația CCF/HHC Moldova, acum câțiva ani, iar misiunea lor este impresionantă, să vezi zeci de vieți schimbate și copii fericiți în familii. Eu la rândul meu, am avut o copilărie binecuvântată de dragostea părintească, legătura cu frații a rămas până astăzi ceva nemaipomenit de frumos. Orice copil are dreptul la o familie iubitoare. Astăzi sunt departe de țara în care m-am născut, însă nu pot să uit de copiii de aici care încă suferă în lipsa dragostei părintești.

Am susținut aici în Viena, mai multe evenimente caritabile, consider caritatea o artă a bunătății sufletești. Cu siguranță voi susține în continuare misiunea CCF/HHC Moldova pentru a ajuta copiii din Moldova să trăiască o viață mai bună, în mijlocul unei familii iubitoare.” – Mihail Dogotari.