Reprezentant special CCF Moldova

 

Companiile care își doresc un succes durabil investesc în comunitățile și regiunile în care activează nu doar la nivel economic, ci și social.

De șase ani, compania Trabo Plus ne ajută să facem schimbarea în viața copiilor lipsiți de dragostea părinteasă. Acțiunile demarate împreună ne-au consolidat relația de parteneriat, iar reprezentantul companiei, Olesea Topcinskaia este mai mult decât un simplu partener. În toți acești ani, Olesea a reușit să devină un prieten apropiat al copiilor lipsiți de grija părintească, iar prin asta, este un promotor activ al drepturilor copiilor la o familie.

„Colaborarea mea cu CCF Moldova a început în urmă cu șapte ani. În anul 2009, am avut norocul să o cunosc pe Liliana Rotaru, președintele CCF Moldova. Liliana a văzut încercările mele de a transforma viața copiilor din internate, dar mi-a sugerat subtil că eu fac totul pe dos. Într-adevăr, fără să dețin informații suficiente, munca mea s-a dovedit a fi în zadar. Totuși, împreună am reușit să organizăm o expoziție foto în cadrul proiectului „Îmi caut mama” – acesta a fost startul colaborării noastre.

Îmi face o deosebită plăcere să comunic cu toți angajații CCF Moldova. Sunt primită cu căldură în oficiul lor, mă pot baza pe sprijinul și căldura lor și sunt nespus de fericită că putem schimba lucrurile împreună.

În toți acești ani, am avut împreună mai multe proiecte – „Îmi caut mama”, „Ziua Familiei”, „Caravana de Crăciun”, „Îngerul de Crăciun” și multe altele. Datorită implicării noastre, o mulțime de copii și-au găsit o familie, iar noi continuăm să îi susținem și acum.

Vreau să mulțumesc tuturor colaboratorilor CCF Moldova pentru munca asiduă pe care o depun în viitorul copiilor și a familiilor din Moldova, dar și pentru iubirea și căldura pe care o au pentru propria muncă.

Vă mulțumesc pentru că existați!”

Olesea Topcinskaia, coordonator proiect „Nashi Deti”, reprezentant Trabo Plus.