Vor ști că magia e în oameni, în puterea de a iubi și a dărui

 

Sunt micuți, zâmbitori, plini de vise și așteptări. Vor crește, vor crede și vor ști că magia e în oameni, în puterea de a iubi și a dărui.

Un an în urmă au trăit o poveste tristă, au fost abandonați, lăsați, singuri în casă, de către cea care le-a dat viață, în frig și flămânzi. Apoi a urmat o lungă așteptare, 8 luni, separați între ei în aceeași casă de copii. Fiecare zi venea cu o nouă speranță, poate iată, iată va veni mama să-i vadă, va veni tată să-i ia acasă. Ei știu doar că, au trăit greu în sărăcie și poate mama din acest motiv nu le făcea mâncare, ei o iubesc, ei o așteaptă, dar nu m ai vine…

Igor, tatăl lor le-a fost alături, i-a vizitat frecvent, i-a încurajat și le-a promis că, ziua în care îi va lua acasă este aproape.

În această perioadă i-am fost alături, pentru al ajuta să-și realizeze promisiunile făcute copiilor. Mergea zâmbind la ei, dar la întoarcere era decepționat, l-am încurajat și susținut să poată reuși spre succesul lor, spre reunirea familiei. Cu sprijin calificat juridic, social și psihologic, Igor și-a readus alături copii, la început i-am ajutat cu o chirie, iar astăzi grație mai multor eforturi au CASA lor proprie.

Patru zâmbete deschid astăzi ușa casei, rând pe rând întorcându-se care de la școală, care de la grădiniță și-i sar în brațe, și-l cuprind, iar el trăiește fiecare zi din aceste bucurii, întărindu-i puterile.

Primele resurse financiare le-a avut chiar Igor pregătite, e harnic, e muncitor și a pus deoparte câțiva bănuți pe care cu greu găsește unde să-i câștige. Partea cea mai mare a fost completată din seara lansării expoziției „Culorile copilăriei”, 50% din realizările lucrărilor sale, artista Cezara Kolesnik a donat în susținerea muncii noastre, CCF/HHC Moldova.

Expoziția continuă, iar împreună am putea aduce căldură, lumină, dragoste și stabilitate pentru mai mulți copii. Vizitează expoziția până pe 30 decembrie, la Jolly Alon Hotel, prin fiecare tablou procurat, oferi sprijin celor mai vulnerabili copii cu care lucrăm noi.

În susținerea lor compania ENDAVA, desfășoară o campanie caritabilă între angajați, pentru ai ajuta cu dotarea și utilarea locuinței cu cele necesare.

Endava – o companie responsabilă social.