Vino la evenimentele noastre!

Munca noastră nu ar fi posibilă fără susținerea unor oameni generoși.

 

Grație parteneriatelor internaționale și locale, dar și a prietenilor, am reușit să transformăm destinele a peste 5777 de copii din țară. Pe lângă modalitățile de donații bănești în susținerea copiilor lipsiți de grija părintească, te îndemnăm să te implici și participi la acțiunile sociale inedite și unice demarate de noi. Evenimente ce schimbă la propriu destine.

Gala Generozității

Gala Generozității este un eveniment de socializare, pledoarie și colectare de fonduri ce adună oamenii în jurul unei voci răsunătoare. De șapte ani, alături de Patronul organizației CCF Moldova, renumita soprană Valentina Nafornița, invităm publicul larg la un eveniment unic pentru Chișinău, dar și întreaga țară. Un concert în care se întâlnește cultura și generozitatea în numele copiilor și al viitorului.

 

Acest eveniment este organizat anual și este dedicat susținerii cauzei organizației, Cu grijă față de copii.

 

Îți oferim un concert extraordinar, iar biletul de acces este o donație pentru programele de sprijin a copiilor CCF Moldova.

Run for Children Team

Îți oferim ocazia să fii mai mult decât un simplu alergător, dar să faci parte din echipa EROILOR!

 

Echipa Run for Children a luat naștere din dorința de a extinde eforturile locale de fundraising și awareness ale organizației Copil, Comunitate, Familie. Invităm cât mai mulți doritori cărora le place modul activ de viață, să se alăture echipei de alergători și să susținem viziunea ’’O lume în care fiecare copil se va bucura de dragostea și grija unei familii’’, noi echipa CCF Moldova suntem convinși că Moldova nu are nevoie de orfelinate. Propunem noi modalități de sprijin al programelor noastre, noi acțiuni prin care oamenii – sportivi pasionați sau începători, sponsori, parteneri, voluntari, promotori ai drepturilor copilului, susținători – să se alăture echipei.

 

Urmărește pagina noastră de Facebook  https://www.facebook.com/PentruCopiiiMoldovei/

 

Ca să știi când se dă startul BINELUI.

Seara Aventurilor alături de Iulian Bercu

Un eveniment marca Copil, Comunitate, Familie, conceptualizat și dezvoltat alături de Iulian Bercu, Ambasador CCF Moldova, vine să prezinte aventurieri de primă clasă, din toată gama de exploratori, îndrăzneți și pionieri, dispuși să-și împărtășească experiențele lor cu o audiență live sau online (în perioada pandemiei). Biletul de acces la eveniment este o donație care ne ajută  să susținem cazuri individuale, familii și copii afectați de sărăcie, dar și de alte riscuri care pot duce la separarea lor de familie.

 

Avem deja 6 ediții în palmares, peste 480 de spectatori, 11 speakeri, 134 940 de lei colectați și 28 de copii din 7 familii ajutați.

 

Urmărește pagina noastră de Facebook  https://www.facebook.com/CCFHHCMoldova/ ca să vezi când e următorul eveniment care adună lumea bună împreună.