Donează acum

Apreciem importanța de a lucra cu fiecare susținător CCF Moldova, pentru a asigura un parteneriat care va aduce o viață mai bună și frumoasă pentru fiecare copil. Înțelegem că sunteți unici, precum și intențiile de binefacere sunt unice și vă doriți să ne susțineți într-un mod care vi se potrivește mai mult. Iată de ce cultivăm relații personalizate, potrivite fiecărui dintre voi după modul de activitate. Alături de noi, găsiți cauza prin care activitățile dvs. pot deveni parte a culturii umanitare.

Partenerii noștri pot vedea oricând unde ajunge sprijinul lor și cum s-a realizat acțiunea, proiectul, impactul și atingerea scopului propus. Noi oferim o comunicare regulată, actualizări și transparență.

 

Ajută-ne să aducem fericire și dragoste familială și mai multor copii! Pentru aceasta, îți oferim mai multe modalități de a colabora cu CCF/HHC Moldova, fie pentru companii, colective de angajați sau persoane fizice interesate de viața copiilor din Moldova.  Oricând puteți alege din inițiativele pentru caritate, sponsorizări și donații, precum și implicări cu evenimente de team building, strângere de fonduri sau participarea la unul dintre evenimentele noastre interesante și unice.

 

Orice modalitate ați alege, vom găsi calea spre succes!

Donații online

 

Donaţia ta ne va ajuta să schimbăm vieţile a sute de copii orfani, abandonaţi şi cu riscul

de a fi separaţi de părinţii lor.

Donează acum!

Donații prin terminale QIWI

CCF Moldova este o organizație neguvernamentală ce din 2004 are ca scop să creeze un mediu de speranță și respect pentru toți copiii.

Din 1 Decembrie 2012 CCF Moldova vă propune o nouă modalitate de a dona, prin intermendiul terminalelor Qiwi. Banii donați vor oferi posibilitate pentru sute de copii să locuiască împreună cu părinții lor și să nu ajungă în instituții rezidențiale.

 

Pașii pentru a dona:

1. La rubrica Meniu accesați butonul Donații

2. Selectați CCF Moldova

3. Întroduceți suma dorită pentru donații

 

Adresele terminalelor le puteți găsi accesând aici

 

Vă mulțumim pentru receptivitate.

Donații PayPal

Acum, poți dona și prin intermediul PayPal – o metodă sigură și rapidă.

* CCF Moldova își ia angajamentul ca întreaga sumă donată să ajungă la beneficiarii direcți.

 

E-mail pentru donații: contact@ccfmoldova.org