Redirecționează 2% din impozitul pe venit în susținerea copiilor

În fiecare an, tu alegi unde vrei să ajungă banul tău, cu 2% din impozitul tău pe venit din anul anterior poți contribui la cauza CCF Moldova. 

 

Ai libertatea să decizi, dar nu uita că termenul de depunere a declarației fiscale este până în data de 30 aprilie a anului curent.

Împreună oferim șansa fiecărui copil de a crește într-un mediu familial sigur și protejat. Copilăria ne rămâne în memorie ca cea mai frumoasă perioadă a vieții, cu lipsuri materiale sau fără, cu greutăți sau fără - rămâne totuși perioada în care am fost lipsiți de griji și ne-am bucurat de libertate, atenție și grijă lângă cei dragi.

Poți să redirecționezi 2% din impozitul pe venitul și să ne ajuți să oferim o copilărie ACASĂ, fiecărui copil!

O procedură care, chiar dacă îți răpește un pic de timp, îți oferă transparență și încrederea că banul tău contează și face diferența în viața unui copil.

Ce trebuie să faci?

  • Mergi, cu buletinul de identitate, la cel mai apropiat Serviciu Fiscal de Stat pentru a completa formularul CET 18 (posesorii semnăturii electronice o pot face online accesând https://2procente.info/ro/contribuabili/cand-unde-cum/)
  • Selectează M1 în cadrul rubricii facultative (ultima din formular) – Desemnarea procentuală
  • Introdu codul fiscal CCF Moldova – 1011620001828.

În cazul în care ești posesorul semnăturii electronice, poți redirecționa și online. Prezentăm mai jos cum poți să o faci.

  • Accesează Certificatele și Aplicația moldsign actualizată (http://cdn.cts.md/moldsign/)
  • Autentifică-te pe portalul https://servicii.fisc.md/ - Persoane Fizice - Declarație electronică - Accesarea serviciului (sau direct-> https://servicii.fisc.md/edec.aspx ) Decalarații – declarație Nouă – Declarație Precompletată – CET18
  • Accesează Modifică, jos, la finele declarației precompletate
  • Opțional – bifează Diseminarea mesajelor (cu caracter fiscal)
  • Completează câmpul M1, jos la secțiunea a cincea, introducând codul fiscal CCF Moldova - 1011620001828
  • Accesează declarația de la „NOI” - CET18 Declarația
  • Previzualizează pentru verificare suplimentară - după care aplică ”semnătura” și accesează ”Trimite”.
 

Autoritățile responsabile vor transfera banii pe contul organizației noastre CCF Moldova, iar noi te vom informa unde ajunge donația ta, aici www.ccfmoldova.org precum și în rapoartele anuale.

Îți mulțumim anticipat și sperăm că împărtășim aceleași valori care urmăresc bunăstarea copiilor și fortificarea modelului de familie.